Almond Techniek B.V.

Almond Techniek: Specialist in Kunststof Lastechniek

Specialist in lasapparaten voor kunststoffen. De machines en producten van onder andere Widos BAK, Dohle en Herz zijn van hoge kwaliteit waardoor u een kwalitatieve kunststof las aan kunt brengen op verschillende materialen. We helpen u graag verder met de benodigde producten om kunststof te lassen, maar ook met een opleiding voor kunststof lassen.

U wilt kunststof lassen? Wij leveren de beste kunststof lasapparaten, stomplasmachines van Widos, Buislasmachines van Widos, lasextruders van Dohle en lasdraad om thermoplastische kunststoffen zoals PVC, PP en HDPE te lassen. Ook voor vonkentesters voor het testen van de lekdichtheid en poreusiteit beschikken wij over een uitgebreid programma.

Wij kunnen uw kunststof lassers opleiden volgens de Duitse DVS normen. Onder leiding van een gecertificeerde Specialist Kunststoflas technieken (DVS2212-1, 2221 en 2213) bieden wij lasopleidingenaan, waarbij wij u de basis van het PVC, PE en PP lassen met de hetelucht föhn en lasextruder in de praktijk leren met daarbij ook de theorie voor het kunststof lassen. Bij al onze kunststof lasopleidingen, welke gegeven worden bij Almond Techniek, werken wij volgens de strenge normen en richtlijnen van de DVS (Deutscher Verband für Schweißtechniek of in het Nederlands: Duits instituut voor lastechnieken).

Wilt u een product zelf afhalen of eerst een demonstratie zien, dan ontvangen we u graag op afspraak in ons Kunststof Lascentrum Nederland. Mail of bel ons voor een afspraak.

Mail naar info@almond.nl of bel +31 (0) 343 – 444 055

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 november 2018